Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peynirli kabak dolmasi
#1
MALZEMELER
(6 kişilik)
6 dolmalık kabak
250 gr peynir rendesi (tercihen tulum)
1/2 bardak süt
isteğe göre haşlanmış kuşbaşı et, salam ya da sosis
dereotu
tuz
karabiber

HAZIRLANIŞI
Kabakların iki başı kesilir. İçi çıkarılır. Tuzlu suda yenecek kıvama gelene kadar haşlanır. Pişince fırına dayanıklı kaba yerleştirilir. Peynir rendesi, süt, dereotu, istenilen tür eti karıştırıp kabakların içini doldurun. Üzerine kaşar peyniri rendesi serpip üstü yukarı gelecek biçimde fırına verin. Peynir eriyince sıcak servis yapın...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Kabak Çiçeği Dolması Tarifi YasiN 0 605 17.07.12, 12:23:22
Last Post: YasiN
  Peynirli domates dolmasi tornado 0 335 31.03.11, 02:21:28
Last Post: tornado
  Patates dolmasi tornado 0 334 31.03.11, 02:19:45
Last Post: tornado
  Kebaplı Kabak Dolması (6 Kişilik) tornado 0 397 31.03.11, 02:15:47
Last Post: tornado
  Kabak Dolması tornado 0 340 31.03.11, 02:14:46
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)