Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pastirmali Biftek
#1
MALZEMELER
1/2 KİLO İNCE DÖVÜLMÜŞ BİFTEK
200 GR PASTIRMA
200 GR TAZE KAŞAR
KIZARTMA YAĞI
GALETA UNU
UN
2 YUMURTA
İNCE UÇLU SAĞLAM KÜRDANLAR

HAZIRLANIŞI
Biftekleri tezgaha koyun.Her birinin üzerine birer dilim pastırma ve ince bir dilim kaşar peyniri koyarak ikiye katlayın ve kürdan yardımıyla,açılmamasını sağlayacak şekilde kapatın.Önce una,sonra çırpılmış yumurtaya sonra da galeta ununa bulayarak kızartın. Tuz kullanmaya gerek kalmayabilir. Yerken kürdanlara dikkat!
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sebzeli Biftek (2) (6 Kişilik) tornado 0 308 31.03.11, 16:10:21
Last Post: tornado
  Salçalı Biftek tornado 0 321 31.03.11, 16:10:10
Last Post: tornado
  Salamura Biftek tornado 0 305 31.03.11, 16:09:57
Last Post: tornado
  Pirinçli biftek tornado 0 349 31.03.11, 16:04:19
Last Post: tornado
  Pastırmalı Dana Biftek tornado 0 416 31.03.11, 16:03:17
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)