Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parmak Bonfile
#1
MALZEMELER
3 adet bonfile
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı tane karabiber
Tuz

Ispanak püresi için:
1 demet ıspanak
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI
Ispanakları ayıklayın, yıkayın ve kaynayan suya atıp 5 dakika haşladıktan sonra süzün. Sonra da blenderda çekin. İçine süzme yoğurt, karabiber ve tuz atıp tekrar blenderda karıştırın. Soğuk sudan geçirdiğiniz kaba koyup dolapta bekletin.
Teflon tavaya tereyağını koyun. Bonfileleri iki taraflı kızartın. Sonra da parmak şeklinde kesin.
Servis tabağına dolapta beklettiğiniz ıspanak püresini ters çevirip koyun. Bonfileleri tabağa dizin.
Teflon tavada kalan yağın içine tane karabiberleri atıp 1 dakika karıştırın. Yağı bonfilelerin üzerine döküp servis yapın.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sultan Sarma Bonfile (1 Kişilik) tornado 0 356 31.03.11, 16:15:21
Last Post: tornado
  Sebzeli Bonfile tornado 0 343 31.03.11, 16:10:33
Last Post: tornado
  Rokfor soslu bonfile tornado 0 316 31.03.11, 16:08:39
Last Post: tornado
  Pırasalı Bonfile (4 Kişilik) tornado 0 393 31.03.11, 16:05:17
Last Post: tornado
  Mantarlı Sarma Bonfile tornado 0 332 31.03.11, 16:00:56
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)