Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keskin sos
#1
KESKİN SOS

Malzemeler:

1 bas büyük soğan (kırmızı olursa daha iyi olur)
6 adet acı biber turşusu
1 su bardağı yoğurt
bir çay fincanı zeytinyağ
tuz
karabiber
maydanoz


Hazırlanışı:

Soğanı ve turşuları mutfak robotunda kıyın. Kıyılmış olan malzemenin içine yoğurt zeytinyağı, tuz ve biberi ekleyin.
İyice karıştırdıktan sonra maydanozu da ekleyerek bir defa daha karıştırın.
Her tür yemekle ve tek basına meze olarak tüketilebilir ya da sandviç ekmeklerinin üzerine sürülerek ikram edilebilir.Servise hazır.Afiyet olsun.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)