Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izgarada hindi eti
#1
MALZEMELER
100 gr sirke
100 gr zeytinyağı
100 gr portakal suyu
1 tatlı kaşığı ketçap
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı tuz
8 adet hindi butu

HAZIRLANIŞI
Hindi etinizi temizleyip yıkayın. Sos malzemelerini karıştırın. Etlerinizin üstüne ufak yarıklar açın. Etinizi sosun içinde 24 saat beklettikten sonra ızgarada pişirin.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Kestaneli Hindi tornado 0 375 31.03.11, 15:45:13
Last Post: tornado
  Füme Etle Sarılmış ve Fırınlanmış Hindi (6-8 Kişilik) tornado 0 288 31.03.11, 15:40:01
Last Post: tornado
  Ançuez Soslu Hindi (4 Kişilik) tornado 0 328 31.03.11, 15:04:51
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)