Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Italyan balik yahnisi
#1
MALZEMELER
4 adet beyaz etli balık fletosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet ince dogranmış soğan
2 adet orta boy kabak
100 gr. dogranmış mantar
2 adet iriboy domates
1 çay kaşığı limon suyu
tuz
karabiber

HAZIRLANIŞI
Yağsız tavada balıklar pişirilir. Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur. Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir. Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir. Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk. daha pişirilir. Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapilir.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Iskorpit yahnisi sedakmo 0 434 29.04.12, 01:04:12
Last Post: sedakmo
  Balık Yahnisi tarifi sedakmo 0 310 26.04.12, 10:53:11
Last Post: sedakmo
  İtalyan Balık Yahnisi (4 Kişilik) tornado 0 439 31.03.11, 01:23:55
Last Post: tornado
  Pirinçli pisi balığı yahnisi tornado 0 331 31.03.11, 01:09:58
Last Post: tornado
  Deniz Ürünleri Yahnisi (4 Kişilik) tornado 0 329 31.03.11, 00:29:33
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)