Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dana eskalopu milanez
#1
MALZEMELER
4 kişilik
8 adet dana bifteği
2 kahve fincanı rafine yağı
1 çorba kaşığı tereyağı
4 çorba kaşığı un
3 adet yumurta
1 su bardağı galeta tozu
tuz
bir tutam karabiber


HAZIRLANIŞI
Biftekleri bıçak sırtı kalınlığında ince dövüp tuzlayıp biberleyin. Yumurtaları küçük bir kaba kırıp hafif çırpın. Biftekleri önce una sonra yumurtaya ve sonra galeta ununa bulayın. Bir tavada rafine yağını koyun ve kızıdırın. Hazırladığınız etleri tavaya dizin. İkişer üçer dakika alt üst altın sarısı kızartın. Bir servis tabağına dizin. Tavadaki yağı döküp tereyağını tavaya koyun. Orta ateşte hafif kızartıp bifteklerin üzerlerine döküp servis ediniz
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Dana Yahni Tarifi YasiN 0 799 08.07.12, 10:27:58
Last Post: YasiN
  Sebzeli Dana Haşlama (4 Kişilik) tornado 0 320 31.03.11, 16:10:55
Last Post: tornado
  Sebzeli Dana Fileto (8 Kişilik) tornado 0 352 31.03.11, 16:10:44
Last Post: tornado
  Rokalı Dana Eti (4 Kişilik) tornado 0 317 31.03.11, 16:08:29
Last Post: tornado
  Pastırmalı Dana Biftek tornado 0 416 31.03.11, 16:03:17
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)