Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saray usulü piliç sarma
#1
SARAY USULÜ PİLİÇ SARMA





MALZEMELER

1 adet piliç
30 gr badem
karabiber
tuz
100 kuru kayısı



HAZIRLANIŞI

Pilicin kemiklerini ayılklayın ve etlerini iyice döverek yassı hale getirin. Kayısıları zar şeklinde doğrayın. Dövülmüş pilici yayıp içine kayısı ve bademleri doldurun.
Üzerine tuz ve karabiber ekleyerek rulo yapın. Sonra bu ruloyu alüminyum folyoya sarın. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 40-45 dakika pişirin. Pilici 2 cm kalınlığında dilimleyin. Yanına garnitür olarak pilav yada şamfıstıklı pilav servis edilebilir.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Fas Usulü Tavuk But Tarifi Yasin Arslan 0 620 26.02.12, 02:26:22
Last Post: Yasin Arslan
  Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi Yasin Arslan 0 751 26.02.12, 02:22:27
Last Post: Yasin Arslan
  Ispanaklı Tavuk Sarma Tarifi Yasin Arslan 0 553 26.02.12, 02:21:16
Last Post: Yasin Arslan
  Körili piliç TUANA 0 399 01.04.11, 18:02:11
Last Post: TUANA
  Hint usulü tavuk TUANA 0 412 01.04.11, 18:01:42
Last Post: TUANA



Users browsing this thread: 1 Guest(s)