Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fırında kaşarlı tavuk
#1
FIRINDA KAŞARLI TAVUK





MALZEMELER

2 adet derisi alınmış bütün tavuk göğsü
1 su bardağı galete unu
2 adet yumurta
4 dilim kaşar peyniri
tuz
karabiber
kekik
pul biber
az miktarda tereyağı



HAZIRLANIŞI

Tavuk göğüslerini ortadan ikiye bölün ve kemik kalmaması için kontrol ediln böldüğünüz parçayı hamburger ekmeği gibi kesip açın parçaları birbirinden ayırmamaya dikkat edin aralarına kaşar peyniri yerleştirip üzerine kekik serpin ve küçük parçalar halinde tereyağı koyun. Yumurtaları çırpın içerisine tuz, karabiber, pul biber ilave edip karıştırın.
Hazırladığınız tavukları yumurtaya batırıp galete ununa bulayın. Hafif yağladığınız borcam tepsisine dizin üzerine küçük parçalar halinde tereyağı koyup fırında 20-25 dakika pişirin. Patates püresi ile veya sebzeli pilav ile servis yapın.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Taze baharatlı tavuk dolması tarifleri Bullem 0 962 07.11.12, 16:42:00
Last Post: Bullem
  Fırında Tavuk Tarifi video Bullem 0 724 02.10.12, 11:09:44
Last Post: Bullem
  Avakadolu Izgara Tavuk Tarifi Yasin Arslan 0 692 26.02.12, 02:30:37
Last Post: Yasin Arslan
  Tavuk Kanat Tarifi Yasin Arslan 0 677 26.02.12, 02:27:52
Last Post: Yasin Arslan
  Fas Usulü Tavuk But Tarifi Yasin Arslan 0 623 26.02.12, 02:26:22
Last Post: Yasin Arslan



Users browsing this thread: 1 Guest(s)