Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meyhane tavuğu
#1
MALZEMELER

4 adet tavuk butu
2 adet soğan
1 adet domatez
1 kaşık salça
1 paket margarin
2 bardak pirinç
Nane
2 bardak tavuk suyu


HAZIRLANIŞI

Tavuklar bir tencerede haşlanır. Bir tencerede yarım paket margarinle 2 bardak pirinç kavrulur. Başka bir tavada soğanla salça ve domates yarım paket margarin ile kavrulur.
Bunlar karıştırılıp cam bir tepsiye konulur. Tavuk butları da 2 bardak tavuk suyu ile tepsiye konulur. Üzerine nane serpilip 35 dakika 230 derece fırında pişirilir
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  İtalyan Tavuğu Tarifi Yasin Arslan 0 651 26.02.12, 02:10:40
Last Post: Yasin Arslan
  çerkez tavuğu TUANA 0 327 01.04.11, 17:57:54
Last Post: TUANA



Users browsing this thread: 1 Guest(s)