Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turşu Kavurması
#1
Turşu Kavurması


Malzemeler:
½ kilo fasulye turşusu
5 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı tereyağı


Hazırlanışı:
1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün.
2- Soğanları ince ince doğrayın.
3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun.
4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın.


Afiyet olsun!
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Evde turşu yapımı Bullem 0 936 02.10.12, 11:36:42
Last Post: Bullem
  Turşu Çeşitleri ve Tarifleri TUANA 0 1,003 01.04.11, 17:44:29
Last Post: TUANA
  Kornişon Turşu Tarifi TUANA 0 858 01.04.11, 17:43:51
Last Post: TUANA
  Turşu yapımında dikkat edilecek hususlar TUANA 0 808 01.04.11, 17:37:28
Last Post: TUANA



Users browsing this thread: 1 Guest(s)