Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz Mahsüllü Spagetti
#1
MALZEMELER
100 gr konserve ton balığı
400 gr çubuk makarna
800 gr midye
3 diş sarmısak
1 adet sivribiber
1 çorbakaşığı kıyılmış maydanoz
300 gr süzgeçten geçirilmiş domates
1 çaykaşığı iri yapraklı frenk fesleğeni
zeytinyağı
tuz

4 Kişilik

HAZIRLANIŞI
Teflon bir tavaya dört çorbakaşığı zeytinyağ koyup soyulmuş sarımsakları çevirin. Biber ve süzgeçten geçirilmiş domatesleri katıp kısık ateşte, 5-10 dakikada bir karıştıarak pişirin. Bir tutam tuz ekleyin. Konserve suyu süzülmüş ton balığını ufalayıp ilave edin. Sonra bir tencereye biraz zeytinyağı koyup midyeleri katınn. Tencerinin ağzını kapatıp kısık ateşte midyelerin açılmalarını bekleyin.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Deniz Mahsülleri Fırın Makarna (1 Kişilik) tornado 0 322 31.03.11, 16:41:47
Last Post: tornado
  Çiftci Usulü Spagetti (4 Kişilik) tornado 0 382 31.03.11, 16:38:22
Last Post: tornado
  Çabuk Spagetti tornado 0 321 31.03.11, 16:36:50
Last Post: tornado
  Bolonyes soslu spagetti tornado 0 355 31.03.11, 16:34:31
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)