Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viyana Şnitzeli
#1
MALZEMELER
4 parça biftek
4 çorba kaşığı un
175 gr ufalanmış ekmek kırıntısı
2 yumurta
100 gr tereyağ
tuz


HAZIRLANIŞI
Etlerin iki tarafına da tuz serpin daha sonra bir kaba un ve tuz karıştırıp koyun. İkinci kaba çırpılmış yumurta ve üçüncü kaba da ekmek kırıntılarını koyun büyük bir tavada tereyağını eritin. Biftekleri sırasıyla ilk önce una sonra yumurtaya son olarak da ekmek kırıntısına bulayıp kızartın. Etlerin üstü kahverengileşince ateşten alıp servis yapın.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Viyana Usulü Schnitzel tornado 0 425 31.03.11, 16:18:14
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)