Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sebzeli Dana Haşlama (4 Kişilik)
#1
MALZEMELER
Yarım kg Kemikli Dana Eti
3 Kereviz
3 Patates
3 Havuç
1 Soğan
2 Diş Sarımsak
3 Pırasa
Arpacık Soğanı
Defne Yaprağı
1 Demet Maydanoz
2 Dilim Füme Jambon
Tuz
Tane Karabiber


HAZIRLANIŞI
Soğanı temizleyin, sarımsağı ince doğrayın. Eti kalın tabanlı bir tencereye alıp soğan, sarımsak, maydanoz, defne yapraği, tuz, biber ve üzerini örtecek kadar su ekleyerek kaynatın. Kaynamaya başlayınca ateşi kısın. Ara sıra suyunu kontrol edin ve üzerinde oluşan köpükleri kevgirle alın.
Sebzeleri temizleyip iri dilimleyin. Et pişince sebzeleri ilave ederek 40-45 dakika kadar birlikte kaynatın. Et ve sebzeler yumuşayınca ateşten alın. Sıcak olarak servis yapın.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Dil Haşlama Tarifi YasiN 0 906 08.07.12, 10:32:48
Last Post: YasiN
  Dana Yahni Tarifi YasiN 0 801 08.07.12, 10:27:58
Last Post: YasiN
  Haşlama Et Tarifi Yeni YasiN 0 654 08.07.12, 10:21:59
Last Post: YasiN
  Haşlama Et Tarifi YasiN 0 409 12.04.12, 20:45:25
Last Post: YasiN
  Terbiyeli Haşlama (4 Kişilik) tornado 0 409 31.03.11, 16:17:11
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)