Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marullu haşlama
#1
MALZEMELER
4 adet kuzu incik
1 adet kıvırcık salata
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
1 adet limon + 1 yumurta sarisi

HAZIRLANIŞI
Tereyağında taze soğanlar çevrilir ve kuzu incikler çevire çevire kızartılır. Sıcak su eklenerek pişirilir. Kıvama gelince marul ve dereotu eklenir. 2-3 dakika pişirilip yumurta sarısı ve limon ile terbiye edilir. Az sulu bol yeşillikli bir haşlama olarak patates salatası ile servis edilir.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Dil Haşlama Tarifi YasiN 0 903 08.07.12, 10:32:48
Last Post: YasiN
  Haşlama Et Tarifi Yeni YasiN 0 653 08.07.12, 10:21:59
Last Post: YasiN
  Haşlama Et Tarifi YasiN 0 405 12.04.12, 20:45:25
Last Post: YasiN
  Terbiyeli Haşlama (4 Kişilik) tornado 0 403 31.03.11, 16:17:11
Last Post: tornado
  Sebzeli Haşlama Et (4 Kişilik) tornado 0 378 31.03.11, 16:11:31
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)