Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kavurma (5 Kişilik)
#1
MALZEMELER
1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı)
1 Su Bardağı Su
1/2 Çorba Kaşığı Tuz
125 gr. Margarin


HAZIRLANIŞI
1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralım.Eti kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini alalım.Tuzladığımız eti tencereye koyalım.1 su bardağı suyu ekleyelim.Tencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim.
Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapalım.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sac Kavurma Tarifi YasiN 0 462 12.04.12, 20:58:24
Last Post: YasiN
  Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) tornado 0 327 31.03.11, 16:12:54
Last Post: tornado
  Sebzeli sac kavurma tornado 0 243 31.03.11, 16:12:23
Last Post: tornado
  Çoban Kavurma tornado 0 402 31.03.11, 15:13:47
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)