Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uskumru Buğulaması (6 Kişilik)
#1
MALZEMELER
1 kg uskumru
1/3 bardak zeytinyağı
1 adet limon
Yarım demet maydanoz
1 baş soğan
1 defne yaprağı
Yeteri kadar tuz


HAZIRLANIŞI
Tepsiye alıminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka kesip yerleştirin. Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin. Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin.
Zeytinyağı, çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun. Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Uskumru Dolması tornado 0 412 31.03.11, 01:22:45
Last Post: tornado
  Limonlu Izgara Uskumru (4 Kişilik) tornado 0 343 31.03.11, 01:03:26
Last Post: tornado
  Çiroz (Uskumru) tornado 0 291 31.03.11, 00:28:08
Last Post: tornado
  Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik) tornado 0 286 31.03.11, 00:22:14
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)