Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ton Balığı Ezmesi (4 Kişilik)
#1
MALZEMELER
1 Kutu Yağsız Tonbalığı Konservesi (Yaklaşık 200 gr)
1 Küçük Soğan veya 1 Diş sarmısak
Yarım Limon Suyu ve rendelenmiş Kabuğu
250 gr. Krem Peynir
1 Çorba Kaşığı Maydanoz
3 Zeytin
İçi Boşaltılmış Domates veya Limon
Tuz, Karabiber
Portakal Dilimleri


HAZIRLANIŞI
Tonbalığı konservesinin yağını süzün. Küçük doğranmış soğan veya ezilmiş sarımsağı ilave edin. Limon kabuğu rendesi ve yarım limon suyu ekleyin. Krem peyniri karışıma ilave edin.
Tuz ve karabiber serpin. İnce kıyılmış maydanozu da ekleyip karışımı içi boşaltılmış limon veya domatese doldurun.
Üzerini ortadan ikiye kestiğiniz zeytin ve portakal dilimleri ile süsleyin.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Peynir Soslu Somon Balığı Bullem 0 718 04.09.12, 01:45:40
Last Post: Bullem
  Taratorlu ton balığı tavası sedakmo 0 280 29.04.12, 01:00:11
Last Post: sedakmo
  şişte ton balığı sedakmo 0 255 29.04.12, 00:59:11
Last Post: sedakmo
  Marine Edilmiş Kılıç Balığı Izgara sedakmo 0 384 28.04.12, 18:42:07
Last Post: sedakmo
  Fırında Patatesli Palamut Balığı Tarifi sedakmo 0 262 28.04.12, 18:39:51
Last Post: sedakmo



Users browsing this thread: 1 Guest(s)