Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taratorlu Palamut Tavası
#1
MALZEMELER
1 tane palamut
1,5 su bardagı zeytinyağı
1 çay fincanı ceviz
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı sirke
3-4 yumurta kadar bayat ekmek içi
4 diş sarımsak


HAZIRLANIŞI
Balıkları temizledikten sonra, 2 cm kalınlığında yuvarlak dilimler halinde kesin. Tuzladıktan sonra kağıt üzerinde unlayıp bir tavada kızdırılmış zeytinyağında kızartın. Kağıt üzerine çıkartıp yağını emdirin. Sonra servis tabağına yerleştirin.
Teratorun hazırlanışı : Ekmeği ılık suda ıslatın. Avucunuzla sıkarak sudan çıkartın. Sarımsağı, cevizi, ekmeği rondoya koyarak incecik kıyın. Sirke ve su ilavesiyle katı yoğurt kıvamına getirin. Balığın üzerine dökerek servise sunun.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Taratorlu ton balığı tavası sedakmo 0 287 29.04.12, 01:00:11
Last Post: sedakmo
  Fırında Patatesli Palamut Balığı Tarifi sedakmo 0 267 28.04.12, 18:39:51
Last Post: sedakmo
  Cevizli Palamut Tarifi sedakmo 0 307 26.04.12, 11:05:36
Last Post: sedakmo
  Sardalya Tavası (4 Kişilik) tornado 0 347 31.03.11, 01:12:32
Last Post: tornado
  Palamut Pilakisi (6 Kişilik) tornado 0 304 31.03.11, 01:08:24
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)