Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soslu Marine Edilmiş Hamsi (6 Kişilik)
#1
MALZEMELER
1.5 kg hamsî
1.5 su bardağı zeytinyağı
4 yemek kaşığı kırmızı biber
1.5 yemek kaşığı kekik
1 limonun suyu
1 baş sarmısak
1 su bardağı beyaz şarap
Tuz, beyazbiber


HAZIRLANIŞI
Hamsilerin kafalarinı ve kılçıklarını çıkarın. Balıkları tuzlayarak bir tepsiye dizin. Diğer malzemeleri mikserde karıştırip hamsilerin ûzerine dökün.
Balıkları iki gün dinlendirdikten sonra limon ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Peynir Soslu Somon Balığı Bullem 0 719 04.09.12, 01:45:40
Last Post: Bullem
  Hardal soslu ahtapot sedakmo 0 597 29.04.12, 01:07:32
Last Post: sedakmo
  Hamsi güveç sedakmo 0 574 29.04.12, 01:03:32
Last Post: sedakmo
  Hamsi kavurma sedakmo 0 534 29.04.12, 01:01:38
Last Post: sedakmo
  Hamsi Tava Tarifi -2- Hamsi Tava Nasıl Yapılır? sedakmo 0 394 29.04.12, 00:58:27
Last Post: sedakmo



Users browsing this thread: 1 Guest(s)