Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Somon balığı
#1
MALZEMELER :

1 adet somon balığı
1/5 paket tereyağ

HAZIRLANIŞI
Somon balığını önce uzunlamasına ikiye daha sonra da dörde bölün. Geniş bir tavada tereyağ eritin. Somonlar çok kısık ateşte ağır ağır pişirilir. Pişerken tavanın üzerine kapak konulması gereklidir ki buharıyla güzel koksun. Sıcak servis yapılır.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Peynir Soslu Somon Balığı Bullem 0 722 04.09.12, 01:45:40
Last Post: Bullem
  Taratorlu ton balığı tavası sedakmo 0 287 29.04.12, 01:00:11
Last Post: sedakmo
  şişte ton balığı sedakmo 0 260 29.04.12, 00:59:11
Last Post: sedakmo
  Somon Izgara Yemek Tarifi sedakmo 0 304 29.04.12, 00:46:27
Last Post: sedakmo
  Marine Edilmiş Kılıç Balığı Izgara sedakmo 0 391 28.04.12, 18:42:07
Last Post: sedakmo



Users browsing this thread: 1 Guest(s)