Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peynir soslu balık ızgara
#1
MALZEMELER
1kg morina yada mersin balığı yada kılıç filetosu
ayçiçek yağı
peynir sosu
3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
peynir sosu için:
200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri
2 çay kaşığı hardal
2 çay kaşığı acısız kırmızı biber
4 çay kaşığı acılı sos
1 su bardağı bira


HAZIRLANIŞI
Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin. Balık filetolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kırıntılarına bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Peynir sosu ile birlikte servis yapın.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Peynir Soslu Somon Balığı Bullem 0 722 04.09.12, 01:45:40
Last Post: Bullem
  Ahtapotlu ızgara kalamar sedakmo 0 465 29.04.12, 01:16:14
Last Post: sedakmo
  Ahtapot ızgara (yunanistan) sedakmo 0 529 29.04.12, 01:11:39
Last Post: sedakmo
  Ahtapot ızgara (fransa) sedakmo 0 526 29.04.12, 01:09:13
Last Post: sedakmo
  Hardal soslu ahtapot sedakmo 0 597 29.04.12, 01:07:32
Last Post: sedakmo



Users browsing this thread: 1 Guest(s)