Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiremitte Alabalık
#1
MALZEMELER
kişi sayısı kadar temizlenmiş bütün Alabalık
1 fincan zeytinyağ
1 tatlı kaşığı nane
kırmızı toz biber
3 diş sarımsak
1 tutam tuz
karabiber

HAZIRLANIŞI
Sarımsak dövülür. Zeytinyağına dövülen sarımsak, nane, toz biber, karabiber ve tuz katılıp iyice karıştırılır. bir fırça ile balığın üzerine ve içine iyice sürülür. Karışımın dibinde kalan sarımsak balığın karnına koyulur ve yağlanmmış kiremit veya tepsi içinde orta hararetli fırına koyulur. Yaklaşık 15 dakika sonra balığınız hazır.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Alabalık Buğulama sedakmo 0 303 28.04.12, 16:20:24
Last Post: sedakmo
  Kiremitte Alabalık sedakmo 0 294 28.04.12, 12:13:19
Last Post: sedakmo
  Salamura Domatesli Alabalık Fileto sedakmo 0 286 26.04.12, 12:48:31
Last Post: sedakmo
  Taze Soğanlı Baharatlı Alabalık (4 Kişilik) tornado 0 435 31.03.11, 01:21:13
Last Post: tornado
  Susamlı Alabalık (4 Kişilik) tornado 0 433 31.03.11, 01:20:45
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)