Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karidesli Pisi Balığı Şiş (4 Kişilik)
#1
MALZEMELER
1 adet pisi balığı filetosu
250 gr. karides
1 su bardağı sıvı yağ
6 adet taze defne yaprağı
2 adet çarliston biber
1 limonun kabuğu


HAZIRLANIŞI
Pisi balığı filetosunu 2 parmak kalınlığında şerit şeklinde kesin.
Şeritlerin ortalarına karides koyup rulo şeklinde sarın.
Hazırladığınız balıklı ruloları küçük çöp şişlere limon kabuğu, defne yaprağı ve biber sıralamasıvla dizin.
Balık şişleri kızdırılmış sıvı yağda kızartın
Karidesli pisi balığını, haşlanıp tereyağında sote edildikten sonra üzerine kıyılmış maydanoz serpilmiş patatesle birlikte servis yapın.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Peynir Soslu Somon Balığı Bullem 0 718 04.09.12, 01:45:40
Last Post: Bullem
  Taratorlu ton balığı tavası sedakmo 0 280 29.04.12, 01:00:11
Last Post: sedakmo
  şişte ton balığı sedakmo 0 255 29.04.12, 00:59:11
Last Post: sedakmo
  Marine Edilmiş Kılıç Balığı Izgara sedakmo 0 384 28.04.12, 18:42:07
Last Post: sedakmo
  Fırında Patatesli Palamut Balığı Tarifi sedakmo 0 262 28.04.12, 18:39:51
Last Post: sedakmo



Users browsing this thread: 1 Guest(s)