Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni (6 Kişilik)
#1
MALZEMELER
18 Adet Cannelloni
1 İstakoz
2 Yengeç
20 cl Kaynatılmış Balık Suyu
2 Havuç
2 Kereviz Dalı
3 Rezene
5 cl.Pastis
10 cl. Taze Krema
20 gr. Tereyağ
1 Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
25 cl. Beyaz Şarap
1 Demet Fesleğen
Tuz, Karabiber


HAZIRLANIŞI
İstakozu 7 dakika, yengeci de 10 dakika sırayla balık suyunda kaynatın. Etlerini kücük parçalara ayırın. Kereviz ve havuçları kıyın. istakozun başını ve yengeç kabuklarını etsuyunda haşlayın.
Zeytinyağında sarımsak ve soğanla birlikte kavurun. Beyaz şarabı ısıtın, fesleğen demetini ekleyin ve 10 dakika kısık ateşle kaynatın. Rezeneyi buharda 15 dakika pişirin.
Havuç ve kerevizleri tereyağında biraz pişirin. Pastisi ısıtın.10 cl. deniz mahsulü suyuna, kremayı ekleyip karıştırın. İstakoz ve yengeç etini kıyılmış fesleğenle hafifçe karıştırın.
Karışımı cannellonilerin içine doldurun. Rezeneyi mikserde karıştırın ve suzun. Tabaktaki cannelloni?lerin altına yayın.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sebzeli Deniz Ürünleri (4-5 Kişilik) tornado 0 302 31.03.11, 01:16:56
Last Post: tornado
  Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik) tornado 0 315 31.03.11, 00:34:25
Last Post: tornado
  Deniz Ürünlü Krep Bohçaları (3 Kişilik) tornado 0 346 31.03.11, 00:29:46
Last Post: tornado
  Deniz Ürünleri Yahnisi (4 Kişilik) tornado 0 324 31.03.11, 00:29:33
Last Post: tornado
  Deniz Tarağı (2 Kişilik) tornado 0 314 31.03.11, 00:29:20
Last Post: tornado



Users browsing this thread: 1 Guest(s)