Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bademli Alabalık Tava (4 Kişilik)
#1
MALZEMELER
4 adet alabalık fileto
50 gr un
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem
Yeterince tuz ve biber
Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ


HAZIRLANIŞI
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.
Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Levrek tava sedakmo 0 538 29.04.12, 01:05:41
Last Post: sedakmo
  Hamsi Tava Tarifi -2- Hamsi Tava Nasıl Yapılır? sedakmo 0 394 29.04.12, 00:58:27
Last Post: sedakmo
  Hamsi Tava Tarifi -1- Hamsi Tava Nasıl Yapılır? sedakmo 0 345 29.04.12, 00:57:03
Last Post: sedakmo
  Alabalık Buğulama sedakmo 0 303 28.04.12, 16:20:24
Last Post: sedakmo
  Kiremitte Alabalık sedakmo 0 294 28.04.12, 12:13:19
Last Post: sedakmo



Users browsing this thread: 1 Guest(s)