Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tavuklu Erişte Çorbası
#1
MALZEMELER
1 adet havuç
1 adet yeşil kabak
2 sap kereviz
1 adet tavuk şnitzel
1 bardak erişte
2 bardak tavuk suyu
2 bardak su
2 çorba kaşığı tereyağ
Tuz
Karabiber

HAZIRLANIŞI
Tavugu tırnak büyüklüğünde küçük parçalar halinde doğrayın. Çorbayı pişireceğiniz tencereye önce tereyağını koyup kızdırın sonra tavukları ilave edin. Tavuklar pembeleşince içine küçük kareler halinde doğradığınız
havuçları ilave edin ve birlikte kavurun. Kabakları kabuklarını soymadan, kereviz sapları ile birlikte küçük kareler halinde doğrayın ve
tencereye ilave edin. Tavuk suyunu ve suyu ilave edip kaynatın. Servis yapmadan 10 dakika önce tuz, karabiber ve erişteleri ilave edin ve
erişteler pişinceye kadar kaynatın. Sıcak servis yapın.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mercimek çorbası yapımı Bullem 0 736 07.11.12, 16:31:53
Last Post: Bullem
  Lebeni Çorbası Tarifi video Bullem 0 660 02.10.12, 11:14:02
Last Post: Bullem
  Köfteli yogurt çorbası Bullem 0 567 13.09.12, 18:48:17
Last Post: Bullem
  Balık Çorbası Bullem 0 545 04.09.12, 16:57:30
Last Post: Bullem
  Mısırlı Pirinç Çorbası Bullem 0 479 04.09.12, 01:34:01
Last Post: Bullem



Users browsing this thread: 1 Guest(s)