Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garbür çorbası
#1
MALZEMELER
8 kişilik
2 adet iri soğan
2 çorba kaşığı yağ
2 adet iri patates
1 adet iri havuç
1 küçük kereviz
1 adet orta boy kabak
1 küçük kereviz
15 adet ayşe fasulye
2 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
12 su bardağı et suyu


HAZIRLANIŞI
Soğanı piyaz gibi doğrayın. Diğer sebzeleri de yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra soğanı ve diğer sebzeleri ilave edin. 5 dakika orta ateşte karıştırarak kavurun. Sonra unu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve suyunu ilave edip bir saat pişirin. Sonra püre makinasından geçirin. Bu çorbada patlıcan hariç mevsime uyan ne sebze varsa onunla yapabilirsiniz.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mercimek çorbası yapımı Bullem 0 737 07.11.12, 16:31:53
Last Post: Bullem
  Lebeni Çorbası Tarifi video Bullem 0 661 02.10.12, 11:14:02
Last Post: Bullem
  Köfteli yogurt çorbası Bullem 0 568 13.09.12, 18:48:17
Last Post: Bullem
  Balık Çorbası Bullem 0 547 04.09.12, 16:57:30
Last Post: Bullem
  Mısırlı Pirinç Çorbası Bullem 0 480 04.09.12, 01:34:01
Last Post: Bullem



Users browsing this thread: 1 Guest(s)