Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ݝspanya Vizesi
#1
spanya Konsolosluu spanya Vizesi
spanya Vizesi iin LACVERT (Normal) Pasaportu olanlardan da vize istenmektedir.YE L (Hususi) GR (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara vize uygulanmamaktadr. Tm schengen lkelerinin Ortak karar gerei Pasaport sresi ilk alnd tarihten itibaren 10 yldan fazla olan pasaportlarn bavurularn kesinlikle kabul etmediinden schengen lkelerine seyahat edecek olan yolcularmzn pasaportlarn mutlaka deitirmeleri gerekmektedir.

spanya Turistik Vize - irket Ortaklar - Tccar ve Sanayiciler

spanya Turistik Vize SSKya Bal Olarak Maal alanlar

spanya Turistik Vize - Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri

spanya Turistik Vize Avukatlar-Doktorlar-Eczaclar-Di Hekimleri-Mhendisler

spanya Turistik Vize - Devlet Dairesinde alanlar

spanya Turistik Vize - Emekliler

spanya Turistik Vize - Ev Hanmlar

spanya Turistik Vize - renciler


spanya Ticari Vize - irket Ortaklar - Tccar ve Sanayiciler

1-Vize Bavuru Formu bavuru sahibi tarafndan doldurulup bizzat imzalamaldr.(spanya Vize Bavuru Formu iin tklaynz)

2-Pasaport - sahibi tarafndan imzalanm, Temdit sresi en az 6 Ay ve Pasaporta kaytl seyahat edecek kii kadar bo vize sayfasnn bulunmas gerekmektedir

3-irketin antetli kadna kaeli ve imzal ve spanya Konsolosluuna hitaben gidi amacn belirten orijinal vize talep dilekesi

4-Davetiyenin orijinali ve fotokopisi spanyadaki grmeye gidilecek firmadan davetiye

5- Yeni ekilmi 2 adet resim arka fonu beyaz

6- Banka hesap czdanlar Asl ve fotokopileri (gncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan son 6 ay )

7- Evli olanlardan Evlenme czdan Asl ve fotokopisi

8- Seyahat salk sigortas poliesi

9-Konsolosluk Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yaplan sayfas ile daha nceden alnm schengen vizelerinin fotokopileri ve 60. sayfa yani Kimlik sayfasnn fotokopilerini istenmektedir.

10- Vergi Levhas fotokopisi

11- Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

12- Faaliyet belgesi asl ve fotokopisi ticari ve sanayi odasndan son 3 ayn

13- Otel rezervasyonu - spanya otel rezervasyonu iin tklaynz.

14- Uak bileti rezervasyonu spanya uak bileti rezervasyonu iin tklaynz

15- T.C kimlik yazl nfus czdan fotokopisi


spanya Ticari Vize - SSK'ya Bal Olarak Maal alanlar


1- Vize Bavuru Formu bavuru sahibi tarafndan doldurulup bizzat imzalamaldr.(spanya Vize Bavuru Formu iin tklaynz)

2- irketin antetli kadna spanya Bakonsolosluuna hitaben orijinal vize talep dilekesi ve gidi amacn belirten kaeli ve yetkilisi tarafndan imzalanm.

3- irketin imza Sirkleri asl ve fotokopisi sresi gememi

4- Vergi levhas fotokopisi

5- Faaliyet belgesi asl ve fotokopisi ticari ve sanayi odasndan son 3 ayn

6- Davetiye - spanyadaki grmeye gidilecek firmadan ngilizce yada spanyolca yazlm davetiye ve davetiyenin ieriinde spanya'daki firmann Adresi- telefon numaras vb bilgilere yer verilmesi gerekmektedir. Ayrca Bavuru sahibinin spanya da ka gn kalaca ve ne sklkla gitmesi gerektii- ziyaretin sebebinin belirtilmesi gerekmektedir.

7- Ticaret Sicil gazetesi asl ve fotokopisi

8- Yeni ekilmi 2 adet resim arka fonu beyaz

9- Banka hesap czdanlar Asl ve fotokopileri (gncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

10- Evli olanlardan Evlenme czdan Asl ve fotokopisi ve dairesinden alnm Orjinal ve yeni tarihli Nfus Kayt rnei

11- Seyahat salk sigortas poliesi

12- Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yaplan sayfas ile daha nceden alnm schengen vizelerinin fotokopileri ve 60. sayfa yani Kimlik sayfasnn fotokopilerini istenmektedir.

13- Otel rezervasyonu- spanya otel rezervasyonu iin tklaynz

14- Uak bileti rezervasyonu- spanya uak bileti rezervasyonu iin tklaynz

15- Pasaport - sahibi tarafndan imzalanm, Temdit sresi en az 6 Ay ve Pasaporta kaytl seyahat edecek kii kadar bo vize sayfasnn bulunmas gerekmektedir.

16- SSK ie giri bildirgesi (yolcu alma sresinin 1 yl doldurmamas durumunda bir nceki alt iyerinden SSK ie giri bildirgesini temin etmelidir.

17- Maa Bordrosu -son 3 ay

18- SSK'l Hizmet Dkm


spanya renci Vizesi

1- Pasaport en az 1 yl geerlilik sresi olmal

2- renci belgesi ya da Trkiyede son mezun olduunuz Okul diplomanz

3- Yeni ekilmi 2 adet fotoraf arka fonu beyaz

4- Aylk 910 Euro teminat

5- Gidilecek eitim kurumundan kabul mektubu

6- Kurs veya Okul masraflarnn dendiine dair dekont

7- Okulun veya kursun balang ve biti tarihi

8- Konaklama detaylar ve haftada ka saat eitim grlecek

9- Ailenizden tm masraflar karlayacaklarna dair belge

10- Ailenizin geim kaynaklar ile ilgili belgeler

11- Anne ve baba ya ait banka czdan fotokopisi,tapu fotokopisi

12- Eer 18 yandan kk ise anne ve babadan noter tasdikli muvafakatname

13- Btn tedavi masraflarn karlayabilecek -seyahat salk sigortas

14-Uak bileti rezervasyonu spanya uak bileti rezervasyonu iin tklaynz

15- (spanya Vize Bavuru Formu iin tklaynz)


spanya Transit Vizesi

1-Asl gidecei lkenin vizesi veya oturma izni

2- Uak bileti veya hava yolu irketinin rezervasyon teyidi

3- Uak bileti veya hava yolu irketinin rezervasyon teyidi spanya uak bileti rezervasyonu iin tklaynz

4- Seyahat salk sigortas

5-Yeni ekilmi 2 adet vesikalk fotoraf arka fonu beyaz

6- evraklarnz ve ahsi evraklarnz -tapu ,ara ruhsat (fotokopileri)

7- Konsolosluk Pasaportunuzun ilk 4 ve temdit yaplan sayfalarnn fotokopileri ve 60. sayfa yani Kimlik sayfasnn fotokopilerini istenmektedir.

8- Pasaport - sahibi tarafndan imzalanm, Temdit sresi en az 6 Ay ve Pasaporta kaytl seyahat edecek kii kadar bo vize sayfasnn bulunmas gerekmektedir.

9-Vize Bavuru Formu bavuru sahibi tarafndan eksiksiz olarak doldurulup imzalanm

10- Evli olanlardan Evlenme czdan Asl ve fotokopisi

11-spanya Bakonsolosluuna hitaben ingilizce vize talep dilekesi

12-(spanya Vize Bavuru Formu iin tklaynz)

Not ;Diplomatik,Hizmet ve Hususi Pasaport Sahiplerinden Doksan Gne Kadar Kallarnda Vize stenmiyor.

Konsolosluk Ek Evrak Talep Edebilir.Konsolosluk Duruma Gre Evraklarn Orjinallerini steyebilir.lk Kez Schengen Vizesi Alacak Kiilerden Protokol Yazs.

SPANYA VZES
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Trkiye’de yaayan yabanc gmen vizesi nasl alabilir? Yasin Arslan 0 384 22.07.13, 19:46:24
Last Post: Yasin Arslan
  Gzmen vizesi iin Belgelerimin ingilizce tercmesi gerekiyor mu? Yasin Arslan 0 373 22.07.13, 19:12:03
Last Post: Yasin Arslan
  Bir gmen vizesi ile ilgili olarak konsolosluk ile nasl grebilirim? Yasin Arslan 0 320 22.07.13, 19:01:59
Last Post: Yasin Arslan
  Green Card vizesi aldktan sonra Amerika 'ya yerlemem gerekiyor mu? Yasin Arslan 0 305 20.07.13, 15:47:04
Last Post: Yasin Arslan
  A.B.D. Vizesi YasiN 1 1,116 22.02.11, 13:20:35
Last Post: Fatih Arslan



Users browsing this thread: 1 Guest(s)