Forum Geliyoo  

Go Back   Forum Geliyoo > >

Av Eti Yemekleri Av Eti Yemekleri

Cevapla
 
Seçenekler
  #1  
Alt 03-30-2011
tornado
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Güveçte bıldırcın

MALZEMELER
orta boy güveç için
8 adet soyulmuş temizlenmiş bıldırcın
125 gr tereyağı
1 adet küçük soğan
2 adet orta boy domates
6 adet yeşil biber
1 dal biberiye
4 diş sarımsak
bir fincan elma sirkesi
tuz
karabiber

HAZIRLANIŞI
Güvecin içini tereyağı ile iyice yağlayın daha sonra soğanları ve sarımsakları ince ince doğrayın. Hafifçe pembeleşinceye kadar çevirin.Bıldırcınları ilave edip kısık ateşte pişirin, renkleri hafifçe dönmeye ve yağları erimeye başlayan kuşlara doğranmış biberleri ilave edin. 2 dakika sonra bir dal biberiye ilave edin ve 5 dakika kadar pişirin. Doğranmış domatesler, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırıp elma sirkesini ilave edin. 15 dakika orta ateşte kapağı açık olarak pişirilen bıldırcınları servis tabağına alın, haşlanmış patates ve brüksel lahanası ile sıcak servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Küçücük yumurtacık, içi dolu besincik: Bıldırcın yumurtası Bullem Beslenme 0 08-23-2012 12:41 PM
Güveçte Somon Balığı Tarifi sedakmo Deniz Ürünleri 0 04-25-2012 11:58 PM
GÜVEÇTE MANTARLI PiLAV TUANA Pilav Tarifleri 0 04-01-2011 04:19 PM
Bıldırcın Şiş tornado Av Eti Yemekleri 0 03-30-2011 08:40 PM
Bıldırcın Izgara tornado Av Eti Yemekleri 0 03-30-2011 08:39 PM


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.